Granö Beckasin – dag 3

Imorse lämnade vi Norrfällsviken och Höga Kusten. Vädret var inte det bästa så det kändes helt okej. Så körde vi mot Umeå och hade planerat att besöka Drakryggen i Bjurholm – men så tappade vi orken. Istället tog vi sikte på Granö Beckasin där vi bokat en plats med egen brygga – lyxigt värre.. På bilden ovan är vi den andra vita pricken från vänster.

Vilket ställe säger jag bara. Pulsen gick ner – här kan man bara vara. Pelle fiskade och jag tog det lugnt..

På Granö Beckasin kan man bo bland trädtopparna, hur läckert som helst. Hade vi inte haft vår husvagn hade jag gärna bott en natt i en trädkoja.

Till middag blev det kyckling, färskpotäter och en härlig sallad. Det är livet på en pinne – det där att ta dagen som den kommer och njuta av småsaker.

På kvällen fiskade Pelle och han fick ett gäng aborrar. Jag hängde i husvagnen och njöt av utsikten.

Vad tyckte vi om denna camping? Jo men den föll oss i smaken. Den var liten och flera platser hade en egen brygga, lyx för Pelle som fiskade från den. Det var lugnt och skönt – vackra omgivningar. För en plats med el betalade vi 320 kronor och för det tycker vi att vi fick mycket för pengarna. I priset ingick fiske i Umeälven. Vill vi åka hit fler gånger? Ja, absolut om vi har vägarna förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s