Höga Kusten – Norrfällsviken – dag 2

Imorse åt vi frukost i Hölick innan vi krokade på husvagnen och rullade vidare. Vi kom iväg vid 9.00 tiden och körde ända till Sundsvall innan det blev dags för lunch och en hamburgare på Max. Sen rullade vi vidare mot Höga Kusten. När vi passerade bron tog vinden tag i husvagnen – lite otäckt – men det gick bra.

Så kom vi fram till dagens mål, Norrfällsvikens camping strax efter tolv. Vi fick själva välja plats att stå på – toppen! Det här är en naturcamping precis i vår smak. Gott om svängrum – inga stela platser utan lite vildmarkskänsla. Vi valde en plats nära havet. När vi landat blev det en fika och sen tog vi en härlig långpromenad längs med havet – det är såå vackert här!

På kvällen tog vi ännu en promenad ner till byn – båthusen. Totalt fick vi ihop över 6 kilometer idag. Bra för mig som är otränad!

Campingplatsen med el betalade vi 465 kronor för. Det är andra gången vi står på denna camping och vi kommer absolut att återvända. Något vi uppskattar är naturen, närheten till havet och de fina vandringsleder som utgår från campingen. Vyerna är amaziiingg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s