Hölick – Hornslandet – dag 1

Imorse klev vi upp klockan fyra och kom iväg hemifrån med husvagnen klockan halv sex. Vi styrde kosan norrut och siktade på Höga Kusten. I Tönnebro åt vi frukost och tog en tupplur innan vi rullade vidare. Men när vi hade åkt sisådär en 30 mil, så började både Pelle, jag och hundarna tycka att det räckte. Så vi svängde av i Hudiksvall och tog oss till Hornslandet och Hölicks Spa & Resort. Där fick vi en plats med el, konstgräsmatta inhägnad med kastanjestaket. Riktigt trevligt tyckte vi. Vår plats – nr 4 – låg så pass nära havet (med lite träd emellan) att vi kunde njuta av vågornas brus.

På Hölicks Spa & Resort finns förstås både pool – spabad mm.. Riktigt fint och trevligt, men inte för oss, inte idag – det regnade. Vi gav oss istället ut på upptäcktsfärd för att njuta av naturen på Hornslandet. Kan bara nämna att man kan glampa här, det finns jättefina tipis man kan bo i, eller stugor.

Sen hängde vi i husvagnen och lyssnade på regnet som smattrade mot taket. Det här var en väldigt avkopplande dag för oss och det berodde nog på att vi hittade lugnet här. Det var ett ställe som passade oss, inte för stort format och vackra omgivningar som dessutom var hundvänliga. Priset för en natt med el var 450 kronor och det tycker vi var helt okej. Visst skulle man kunna hitta fel på detta ställe, men jag är inte en felsökare – tycker det roligare att lägga fokus på det som fungerar. Vi kommer absolut åka hit fler gånger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s