Vår!

Idag kom våren! Det var så varmt och härligt i solen, såg flera fjärilar. Sen så såg jag ett gäng blåsippor i skogen. Dessutom premiär för lunch på veranda!

Något annat trevligt som hände idag var att mitt digitalpiano som jag väntat på i flera veckor (det var slutsålt överallt) äntligen kom. Det är ett Yamaha P- 125 med superbra ljud. Tangenterna är viktade och känns som på ett gammalt hederligt piano. Så nöjd, bye bye min gamla keyboard aka synth – med plastiga hala tangenter! Nu ska jag fixa slutet på Evgeni’s Waltz!

En reaktion på ”Vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s