Middag

Igår hade vi sonen och hans flickvän på middag. Så mysigt det var. Vi är ju en stor familj och umgås ofta alla tillsammans på en gång. Men i covidtider har vi försökt träffas i mindre sammanhang och ibland är just det mysigt. Man hinner fokusera mer på var och en.

Sen lite ommöblering så att pianot skulle få plats och det funkade. Det fick en plats bredvid matbordet. Det sticker inte ut allt för mycket.

Samlar på kristallkronor gör vi inte – men ibland ramlar saker på en och då kan man inte säga nej. Dessutom är de fina tycker jag, men inte optimalt med två i samma rum.. Men när solen går ner här utanför blir det väldigt vackert på väggarna. Så nu blev det så.

4 reaktioner på ”Middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s