Evgeni’s Waltz

Vi blir ju påverkade av det som händer just nu på flera olika sätt. Vi spenderar mer tid hemma, jobbar kanske mindre och får tid över till reflektion. Det kanske leder till personlig utveckling i form av fysisk träning, man kanske skapar något, tillverkar något, renoverar något – eller så återupptar man en gammal hobby.

För min del så har jag börjat spela piano igen. Jag slutade nån gång i trean eller fyran, för att jag började med hästar istället. Men vad var det då som fick mig att vilja börja spela igen? Jo – jag hörde en låt som jag blev helt förälskad i – så jag bestämde mig för att lära mig den. Har man bara lite tid över och är tillräckligt motiverad och kanske uthållig – så tror jag att man kan lära sig det mesta.

Fyra veckors klinkande en kvart om dan och halvvägs in i låten.. Så summan av kardemumman – denna isolering och all tid hemma skapar också kreativitet och möjligheter att lära sig nåt nytt – det tänker jag ta vara på..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s