Husvagnspimp

Dagens sväng till det stora blå varuhuset (med gul skylt..) resulterade i lite pimp till husvagnen. Måste säga att vi var ovanligt förnuftiga idag – vi shoppade lite småsaker men funderade också över vad vi redan hade som kan användas. Vi kom hem med kuddfodral, två konstfällar, lite köksprylar och en sisalmatta. Vi tänkte köra lite lugna, ljusa fräscha färger, så får det bli. Jag ska sy nya vita gardiner så fort jag orkar.

Annars har det varit en mysig dag när vi städat ur och plockat in prylar i husvagnen. Våra campingstolar med fotstöd t ex. är nu stuvade, de har annars fått stanna hemma när vi rest med plåtisen. Men nu så kommer de till användning igen. Det känns som vi hittat hem i denna husvagn.. man känner det redan när man kliver innanför dörren.

Och imorgon kommer bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s