Vad kommer vi sakna, vad får vi istället?

Vad kommer vi sakna när vi flyttar? Som jag skrev tidigare, så kommer vi nog sakna köket, men sen så kommer vi nog sakna kakelugnen också. Vår vackra, tidlösa och smarta Cronspis som har värmt oss många kyliga höstdagar och kalla vinterdagar genom åren. Den står i vardagsrummet och lyfter hela rummet, nej, den lyfter hela huset! Hade det inte varit för den, så vet jag inte om vi hade köpt huset då den där gången för 17 år sen..

Men vi lämnar ju inte bara något, vi får ju något annat också.. när vi flyttar. I vårt nya boende kommer vi ha en Contura kamin, modernt och bra, men fick jag önska, så skulle jag (vad jag tror just nu) vilja byta ut den mot en rund kakelugn. En sån där riktig ”muminkakelugn”.. Men det är ju en kostnadsfråga och kanske finns det andra fördelar med en modern kamin som vi inte känner till ännu? Ja vi får se vad som händer och det är inte fy skam att kunna elda över huvudtaget. Man får glädjas åt det man har också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s