Snart så..

Alltså nu är det inte långt kvar tills vi får flytta in i vårt nya boende! Som vi väntat och väntar ännu.. Pelle har fräschat till lite möbler, målat om soffbordet till vitt, ska måla matsalsmöblerna vita och jag ska klä om stolarna med beige linnetyg. Sen ska vi troligen måla vitrinskåpet i nån skön mörkgrön matt färg. Man vill ju ha en fräsch start på nya stället.

Vi hade planer på nya soffor, men det får vänta under rådande läge. Vi kör våra Ektorp soffor ett tag till – det fiffigaste med dom är ju att man kan byta klädsel. Så det får bli en ny beige klädsel och lite nya kuddar tills vidare.

Annars klurar vi på väggfärg.. alla väggar i nya boendet är vita – det är ju fräscht, men i vårt tycke lite för vitt. Det kan ju bli sterilt om det bara är vitt vitt och man har vita möbler. Så vi funderar på lite olika brytningar av greige (en blandning av beige/grått). Nordsjö färg har ju många olika vackra nyanser, kanske blir det någon av dem. Sen gillar vi Beckers kulör elefant (just det, elefant, inte elegant..) också. Den är riktigt vacker!

Ja, vi får se vad det blir, men en sak är säker – den här gången ska vi tänka igenom våra färgval noga. Eftersom det är ett litet boende kan vi inte ta ut svängarna lika mycket som vi gjort tidigare. Istället ska vi försöka få en känsla av helhet, genom diskreta färgval. Det kan bli svårt för oss som gillar vågade tapeter och färger.. Men vi får ha färg och mönster på annat istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s