Fixat med bloggen

Med astma, hosta och heshet så har jag varit hemma från jobbet några dagar. Inte för att jag tror att det är något allvarligt, men det vet man ju inte, så bäst att hålla sig hemma av hänsyn till andra medmänniskor..

Hur som haver, så har jag fått lite tid över – och man kan ju inte bara ligga i soffan och läsa om allt elände som händer.. så istället har jag pysslat lite med bloggen, ett ypperligt sätt att skingra tankarna på..

Den här bloggen har jag ju mest för att det är kul att se tillbaka på sånt som hänt. Det är skoj att läsa om resor vi gjort med husbilen, eller samla på träning över tid, eller andra saker som händer i livet. Tidigare har jag slarvat med att kategorisera inläggen, men nu så har jag sorterat och taggat alla (!) inlägg efter innehåll. Så blev det plötligt lite lättare att navigera i bloggen både för mig och för dig som läser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s