STUFF. på Fasching

Efter besöket i nationalparken åkte vi direkt in till stan. Mathilda kom hem från Belgien i fredags och är här på besök. På lördagen spelade hennes pojkvän Dries band STUFF. på Stockholm Jazzfestival på Fasching. Vi stod på gästlistan och seglade in, lite lyxigt. 

Men innan konserten var vi på Holy Cow en indisk restaurang i Vasastan och käkade middag. Lena och Mathildas kompis från Antwerpen var med, förutom Malou, Mathilda Philip, Pelle och jag. Det var mysigt och maten var riktigt bra. Många vegetariska rätter fanns på menyn.

STUFF. levererade härlig musik på hög nivå. Intelligent musik, unik som ett konstverk.  Hur bra som helst och det verkade publiken också tycka. I vår kommer de tillbaka och spelar igen. Kan rekommenderas.

Vilken helkväll och fantastisk känsla att få umgås med familjen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s