STUFF. på Fasching

Efter besöket i nationalparken åkte vi direkt in till stan. Mathilda kom hem från Belgien i fredags och är här på besök. På lördagen spelade hennes pojkvän Dries band STUFF. på Stockholm Jazzfestival på Fasching. Vi stod på gästlistan och seglade in, lite lyxigt. 

Men innan konserten var vi på Holy Cow en indisk restaurang i Vasastan och käkade middag. Lena och Mathildas kompis från Antwerpen var med, förutom Malou, Mathilda Philip, Pelle och jag. Det var mysigt och maten var riktigt bra. Många vegetariska rätter fanns på menyn.

STUFF. levererade härlig musik på hög nivå. Intelligent musik, unik som ett konstverk.  Hur bra som helst och det verkade publiken också tycka. I vår kommer de tillbaka och spelar igen. Kan rekommenderas.

Vilken helkväll och fantastisk känsla att få umgås med familjen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s