Sally 80

Tänk att få vara så ungdomlig vid fyllda 80! Sally är ett bra exempel på hur man åldras med stil och finess. Inte alla förunnat. Dock börjar hon morgonen med att stretcha hela kroppen efter ett program hon själv kommit på. Det verkar funka, eftersom hon kan stå dubbelvikt med fingrarna under tårna..

Nu har vi firat henne tillsammans med Rolf, Christie och Conny. Pelle och jag bjöd på middag, Butternutpumpasoppa  (långt ord), en mustig höstgryta, tiramisou och tårta förstås. Lägg därtill champagne och goda viner. Riktigt trevlig kväll, som även innehöll lite dans.

Stilton och Check var också med, men inte på denna bild. Mysig promenad med hundarna på dagen,  de badade i Torsjön. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s