Energi

Imorse var Lotta och jag ute och promenerade 6 km. Jag klev upp klockan fem och satte på mig reflexväst innan jag traskade ner till henne. Det är magi på hög nivå att kliva upp sådär tidigt och gå ut och gå. Det händer något med kroppen i positiv bemärkelse, för att inte tala om huvudet. Jag mår så mycket bättre och orkar med allt på ett helt annat sätt efter att jag promenerat . Sånt som kunde skapa stress hos mig tidigare påverkar mig inte på samma sätt. Imorgon tar vi det till en ny level,  då ska vi gå 9 km.

Idag var jag på studiebesök i en förberedelseklass. Det var spännande att få höra om hur de jobbade. De hade många kreativa idéer, vad sägs till exempel om att göra drömfångare av cd-skivor? Eller bygga en bondgård av trolldeg och glasspinnar och samtidigt jobba med ord och begrepp.

Efter jobbet åkte Pelle och jag till Stenhugget. Atli fick nya skor idag, äntligen! Han har gått med en tappsko länge. Jag red på volten, vi travade mycket och töltade lite. Atli kändes rätt så seg vilket nog beror på pälssättningen

Efter ridningen städade vi hallen och dammsög här hemma. Vilken energi jag fått sen vi började träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s