Stendörren & Trosa

Många gånger har vi åkt förbi skylten Stendörrens naturreservat utan att stanna. Idag bestämde vi oss för att kika närmare på det. Bra beslut! Fin gräsplan att ställa upp husbilen på och fantastiska klippor.  Det visste jag ju egentligen,  för jag var här några gånger ”när jag var liten”. Hit återvänder vi garanterat.

Nära Stendörren ligger Trosa – världens ände.. Vi tog en sväng dit också när vi ändå var i krokarna. Nere i hamnen hittade vi flera ställplatser för  husbilar med och utan el. Pelle köpte korv och lite fika till oss, sen tog vi en tupplur i husbilen. Det är ju fantastiskt att alltid ha med sig sommarstugan, var man än är! Fler borde prova denna livsstil.. Efter tuppluren tog vi hundarna och kameran på promenad längs med ån. Där såg vi många vackra gamla hus och vi funderade lite över hur det skulle vara att bo på det viset. Bara kliva utanför dörren och hoppa i båten..

I Vagnhärad stannade vi till och köpte pizza. Den smakade väldans bra.. nu drar vi hemåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s