Stendörren & Trosa

Många gånger har vi åkt förbi skylten Stendörrens naturreservat utan att stanna. Idag bestämde vi oss för att kika närmare på det. Bra beslut! Fin gräsplan att ställa upp husbilen på och fantastiska klippor.  Det visste jag ju egentligen,  för jag var här några gånger “när jag var liten”. Hit återvänder vi garanterat.

Nära Stendörren ligger Trosa – världens ände.. Vi tog en sväng dit också när vi ändå var i krokarna. Nere i hamnen hittade vi flera ställplatser för  husbilar med och utan el. Pelle köpte korv och lite fika till oss, sen tog vi en tupplur i husbilen. Det är ju fantastiskt att alltid ha med sig sommarstugan, var man än är! Fler borde prova denna livsstil.. Efter tuppluren tog vi hundarna och kameran på promenad längs med ån. Där såg vi många vackra gamla hus och vi funderade lite över hur det skulle vara att bo på det viset. Bara kliva utanför dörren och hoppa i båten..

I Vagnhärad stannade vi till och köpte pizza. Den smakade väldans bra.. nu drar vi hemåt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s