Powerwalk

Tänk att ha en så fin vän som Lotta, som man kan  sticka ut och vandra med i ottan. Det är inte alla förunnat. Idag utmanade vi oss själva. Klockan ringde 4.45 sen gick vi 8,6 km. Det kändes i benen, de var ganska tunga på slutet.

Lite halvtrött på jobbet – men klarade dagen. Jag kände mig superklar i huvudet på förmiddagen. Kreativiteten flödade, fick många bra idéer. Men sen på eftermiddagen blev jag dyngtrött. Väl hemma försökte jag sova en stund, men kunde inte.

På kvällen åkte Pelle och jag till Sats och tränade armar, bröst och rygg.  Just ja, rodde 10 minuter också.  Nu är jag trött! Natt natt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s