Normandie – Honfleur

När vi hade klurat ut en rutt till Antwerpen – ett av målen med resan, hamnade vi i Honfleur som är en liten stad i Normandie. Den ligger nära Pont de Normandie, en bro som går över floden Seine och förbinder Honfleur med Le Havre. Överallt kunde man köpa cider och Calvados, eller äppelmust. 

I Honfleur stod vi på en stor grusplan tillsammans säkert 100 andra husbilar. Ställplatsen låg precis vid Seine och väldigt centralt. Pelle plockade fram grillen, ingen annan grillade, men när han började så var det flera andra som också började grilla på grusplanen, lite kul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s