Normandie – Honfleur

När vi hade klurat ut en rutt till Antwerpen – ett av målen med resan, hamnade vi i Honfleur som är en liten stad i Normandie. Den ligger nära Pont de Normandie, en bro som går över floden Seine och förbinder Honfleur med Le Havre. Överallt kunde man köpa cider och Calvados, eller äppelmust. 

I Honfleur stod vi på en stor grusplan tillsammans säkert 100 andra husbilar. Ställplatsen låg precis vid Seine och väldigt centralt. Pelle plockade fram grillen, ingen annan grillade, men när han började så var det flera andra som också började grilla på grusplanen, lite kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s