Torsdag

Idag har jag skrivit massor och även lärt mig en hel del om ”scaffolding”. På engelska betyder det byggnadsställning och är en metafor för stöttning av elevers lärande. Känner mig nöjd med dagens insats.

Igår red Pelle Atli och idag var det min tur. Han är så pigg och tillfreds just nu. Tror det blev ett annat lugn när Framtid flyttade. Han är väldigt go med Pelle och mig. Vi skrittade och travade på långa tyglar. Sen galopperade vi en del och töltade.  Idag backade han inte. Bra det.

Nu blir det lite tv, ” Halv åtta hos mig”, tänker inte plugga mer idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s