Analys

Idag har vi börjat med analysen. Riktigt spännande och roligt börjar det bli. Som att sticka ett gigantiskt lapptäcke och så när man har alla delarna, sätta sig och fundera över hur allt hänger samman egentligen. Matcha olika mönster mot varandra för att se olikheter och likheter.  Kan rekommenderas.. kul och utmanande.

Cheddar och Stilton tycker dock att jag är tråkig som bara sitter och skriver och skriver. Jag njuter av deras sällskap – de finns där i bakgrunden och pockar ibland på min uppmärksamhet.  När jag glömde ge dem kulor vid 15.00 för att jag var så inne i arbetet, så slog Cheddar ner tassen på tangentbordet och sa på sitt sätt att nu får det vara nog..

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s