Ridit

Idag kändes halsen bättre,  febern är väck. Efter en hel dags pluggande slängde jag på mig ridbyxor och gick ut i stallet. Hade sällskap av Ellinor och Arvid. Först blev det en massa putsade på Atli, drivor av vinterpäls lossnade. Sen skulle vi rida ut, men Gneisti var lite prillig så det blev volten.

Skrittade utan stigläder och kände hur jag kom ner i sadeln. Travade flott hit och dit. Men när jag skulle tölta då protesterade Atli. Jag tror att han har för dålig kondis och är för tjock. Helt plötsligt har han kommit på att man kan backa om man inte vill tölta.  Efter lite övertalning töltade han dock. Sen galopperade vi en del och det gick undan! Öppnade en ny hösilagebal idag och den är det kräm i. Pigga hästar.

På gräsmattan växer plötsligt krokusar. Måste vara för att Sigrid inte skuttar runt längre. Saknar henne.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s