Ridit

Idag kändes halsen bättre,  febern är väck. Efter en hel dags pluggande slängde jag på mig ridbyxor och gick ut i stallet. Hade sällskap av Ellinor och Arvid. Först blev det en massa putsade på Atli, drivor av vinterpäls lossnade. Sen skulle vi rida ut, men Gneisti var lite prillig så det blev volten.

Skrittade utan stigläder och kände hur jag kom ner i sadeln. Travade flott hit och dit. Men när jag skulle tölta då protesterade Atli. Jag tror att han har för dålig kondis och är för tjock. Helt plötsligt har han kommit på att man kan backa om man inte vill tölta.  Efter lite övertalning töltade han dock. Sen galopperade vi en del och det gick undan! Öppnade en ny hösilagebal idag och den är det kräm i. Pigga hästar.

På gräsmattan växer plötsligt krokusar. Måste vara för att Sigrid inte skuttar runt längre. Saknar henne.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s