Tärnaby – Hemavan – dag 5

Idag nådde vi äntligen Tärnaby och Hemavan. Sista biten på Blå vägen – alltså E12 var verkligen storslagen. Vägen kantades av vatten, vackra forsar och snöklädda fjäll. Man känner sig liten framför mäktiga berg mm. Skön känsla.

Nu står vi på Umfors camping 16 km väster om Hemavan. Campingen ligger i storslagen natur men vi står på en stor grusplan, men helt okej. Servicehuset är superfräscht nybyggt med härliga duschar och gratis bastu. Jättefint kök! För en plats med el betalade vi 368 kronor. Bekvämt boende – störst plus för servicehuset. Kan tilläggas att nedanför campingen ligger en häftig affär som har allt.

I Hemavan kan man vandra Kungsleden, vilket vi gjorde en bit idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s