Tisdag

Så hur har det gått med mat och promenader? Jo – började dagen med havregrynsgröt med äppelmos på, hur gott som helst. Lär ju sänka blodtrycket också vilket är bra. Sen vid tiotiden blev det ett glas färskpressad juice på rödbeta, äpple och morot. Super! Till lunch åt jag en kycklinggryta med ris, mycket grönsaker som broccoli mm. Till mellis blev det en tallrik yoghurt med havrekuddar. Planen är att inte äta efter klockan 18.00..

Gick en sväng med Spencer – tror det blev ungefär en kilometer. Känner mig nöjd med dagens kost och motion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s