Måndag

Idag var jag inne på kontoret och jobbade, sen efter det åkte jag direkt till frissan. När jag kom fram var jag lite tidig, så satt en stund och jobbade i bilen. Jag har ett jobb där jag far hit och dit mellan olika platser, inte så långa avstånd – men bilen har blivit mitt rullande kontor, spa och you name it.. som synes på bilden. Blev förresten så nöjd med nya frisyren – tänk vad det gör gott att få känna sig fräsch i håret!

Men detta med att fara hit och dit på jobbet och att ha lite för högt tempo, lite för många järn i elden – har bidragit till att jag fått dåliga matvanor. På senaste tiden har det slunkit ner mycket skräpmat.. Ibland har det hänt att jag käkat lunch på Max två gånger per vecka..!

När man jobbar hårt kan man tycka att man borde få belöna sig.. Idag bjöds det på bullar och Delicato chokladbollar på jobbet – gissa om jag högg det ena och det andra.. För det var jag värd – eller inte..

Sen innan jag åkte hem tog jag en sväng förbi Coop och köpte – hör och häpna ännu fler chokladbollar! Sexpack Delicsto var slut – men, det fanns en större förpackning.. som följde med hem. Och – när jag kom hem hade Pelle lagat go mat – och så fikade vi efter det.. gissa på vad..

Alltså ibland tror jag det måste få bli riktigt skräpigt – innan man hamnar i ett läge där man bara vill må bättre och precis där är jag nu. Jag känner hur jag blivit tröttare och tröttare av socker och snabba kolhydrater. Samtidigt vet jag att jag har karaktär och att när jag väl bestämmer mig för något, t ex att äta nyttigt eller röra på mig så gör jag det. Ikväll bestämde jag mig!

Nu får det vara nog med slarv. Ska börja ta hand om min kropp! Så nu på kvällen tog jag med mig Stilton och tog en hundpromenad på nån kilometer. Det kändes lite bättre efter det. Jag ska börja röra på mig varje dag. Ska gå minst 30 minuter om dagen, för att så småningom kunna gå en längre runda. Imorgon ska jag sluta med socker och skräpmat! Just nu väger jag 63 kilo och det är alldeles för mycket för mig, nu ska jag ner till 58 som jag vägde i höstas, då mår jag bra. Häng med på min resa.. Jag kommer skriva om den här.. Tudaloo!

Bilderna i detta inlägg kanske inte passar till innehållet eller så gör de det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s