Torsdag

Så härligt – ikväll skickade jag in mitt PM som jag våndats över! Jag jobbar på att inte vara så himla duktig flicka hela tiden. Det gör inget om jag måste komplettera – det får bli good enough! Men alltså känslan när jag skickat in, den var go! Kändes lika bra som påskliljorna på bilden!

Annars har vi haft fantastiska sommardagar på sista tiden. Pelle har legat och slappat i hängmattan på verandan. Inte så dumt..

Igår blev jag nästan badsugen när jag var nere vid badplatsen. Nja, nästan i alla fall.. Nio grader i vattnet just nu, brrr..

Mer sol.. fotat med Canon Eos 700D. Livet är vackert just nu. Tänk att vi har sköna maj framför oss! Husvagnen står packad och klar – imorgon sticker vi iväg på årets första camping – som jag längtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s