Tisdag

Första arbetsdagen efter påskledigheten – den kändes. Jag hade faktiskt glömt lösenordet (förträngt?) till datorn, var inte alls sugen på jobb. Men men, när jag väl var på plats och träffade mina trevliga kollegor så gick det över förväntan..

Väl hemma var jag helt slut.. så det blev en siesta med Spencer. Han går förresten en hundkurs nu och lär sig en massa spännande saker.

Solen visade sig från sin bästa sida och det var riktig sommarvärme på altanen – skönt. Äntligen trivs blommorna utomhus.

Jag var inte den enda som uppskattade en stund i solen, det gjorde även Snöret..

Kvällen tillbringades mest framför datorn. Jag har kniven mot strupen och måste leverera ett PM på en rektorsutbildning jag går. Inte kul, har inte alls lust, vill bara vara – men det är självförvållat så jag får väl stå ut. Om någon månad är kursen klar och då ska jag aldrig (?) mer läsa någon kurs.. Vi får se hur det blir med det. Att plugga har blivit en livsstil, det är ju utvecklande och roligt för det mesta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s