Fredag!

Hitta 🤎

Äntligen fredag! Men den här veckan har verkligen runnit iväg! Det känns som att det var nyss vi var i Färnebofjärden.. De digitala mötena har avlöst varandra och dagarna har gått fort!

Recyclad bild – Belgiska cupcakes..

Annars blev det mycket socker, godis och bullar förra helgen. På måndagen hade jag svårt att trappa ner – på riktigt! Jag hade sånt sockersug att jag gick igenom alla skåp och lådor här hemma i jakt på något sött. Som tur var hittade jag inget förutom glass.. den gick åt.. På tisdagen fick jag hemsk huvudvärk och jag tror att det hängde ihop med sockerabstinens. I onsdags och så fram till idag fredag har jag inte ätit något socker – förutom det man får i sig i maten och genom frukt. Suget har lagt sig och jag tänker vara strikt ett tag nu och inte peta i mig skräp. Jag känner att jag redan mår så mycket bättre! Jag vill inte vara slav under något beroende! Får satsa på att njuta av fräsch och god mat istället..

Sen det här med vädret, det är trist – sköna maj, vart tog du vägen? Jag hade tänkt mig soliga varma dagar i trädgården istället blev det gråa blåsiga kalla dagar. Tills vidare nöjer jag mig med att titta på trädgårdsprogram på tv. Men, jag ska i alla fall göra i ordning de små växthusen vi har på palllkragar, jag tänkte sätta lite sallad där. Sen ska jag peta ner solrosfrön – jag önskar mig massor med solrosor!

Växtkraft
Gurkplantorna frodas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s