Reselängtan

Fia Husbil

Kollade gamla bilder och fick sån reselängtan. Det här var 2016 eller 2018 när vi tog Fia husbil på en Europaturné.. Vi var ute tre veckor och samlade på oss många fina minnen.. Vi bilade bland annat i Loiredalen – och det var hur vackert som helst med alla slott. Sen låg de inte så jättelångt från varandra – så det blev lagom mycket bilåkande varvat med upplevelser.

Amboise Loiredalen
Chenonceau – Loiredalen
Quiberon – Bretagne

Sen hittade vi flera mysiga campingar och ställplatser i Bretagne. På bilden ovan bodde vi mitt emot denna härliga strand. När barnen var små bilade vi mycket i Frankrike och då förälskade vi oss i Bretagne – varför vi gärna återvänder dit. Vi gillar det lite karga – naturliga, och den fräscha Atlantkusten.

2018 i Colmar – Alsace

Här var vi i Colmar i Alsace och fick uppleva när Frankrike tog VM guld i fotboll. Det var en häftig känsla att få vara med om! Snacka om folkfest! Men när man ser på bilden så tänker jag också att det var en annan tid – kommer det någonsin bli sig likt? Med stora folksamlingar mm och möjlighet att resa fritt?

Mont Saint Michel – Normandie

Normandie – också fint.. Om det nu blir möjligt att resa igen, kan man då resa i Europa med husvagn? Vi har ju varken Fia husbil eller Cissi Citroën kvar.. Klart man kan – ingenting är omöjligt och, då när man väl landar på någon härlig plats – så har man den perfekta sommarstugan med sig.. Sen kan man göra utflykter med bil. Allt går med lite vilja och planering.

Bretagne

Tänk om vi kunde göra en Europaturné med Lilla Röd.. daydreaming..

2 reaktioner på ”Reselängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s