Vardagsvandring

Om det ska bli av – detta med att röra på sig regelbundet – så behöver man ha en plan för det. Antingen så är man spontan och hoppar in i bilen och tar sig till nåt trevligt ställe. Eller så rekar man i närområdet och hittar nån bra slinga man kan gå på hemmaplan..

Vi gör lite olika – men mest går vi nog här hemma. Vi har hittat en slinga som går över åkrar och ängar, genom skog, längs med vattnet och så längs med en väg. Den rundan har stor variation, man får naturupplevelser varvat med en terräng där man behöver lyfta på fötterna, lite backar att ta sig uppför. Sen på slutet när man börjar bli trött så kan man trava fram lite enkelt på en liten väg. Går man den rundan så får man ihop en mil.

Idag blev det denna runda på hemmaplan. Det är så vackert nu med alla vitsippor och fåglar som sjunger.

Det var lite kämpigt på slutet men väl hemma känner man sig ju såå nöjd. Vet man med sig att man har en slinga man kan gå på hemmaplan så tror jag det är större chans att den där vardagsvandringen blir av.. Vandringen börjar där man bor, inte nödvändigtvis i fjällen eller fjärran land…

Canon 600D

Vackert ikväll – en ljuspelare och otroliga färger.

2 reaktioner på ”Vardagsvandring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s