Sandviksåsen igen

Den här helgen gick åt till pluggande. Jag läste och skrev hela helgen och halva måndagen. Sen laddade jag upp min uppgift när klockan var 23.55 – i måndags – jag hade alltså fem minuter till godo.. Sånt kostar på – visserligen är jag bra på att arbeta under press, men som sagt var det kostar energi att ha kniven mot strupen.

Sony Nex 5T

Sen går hade vi föreläsningar och seminarier hela dagen. Det var ganska jobbigt att sitta uppkopplad framför en skärm en hel dag. På kvällen hade jag sån längtan ut i naturen så Pelle och jag åkte till Sandviksåsens naturreservat. Där vandrade vi och så satt vi en stund och såg solen gå ner. Det var så avkopplande.. Så vackert.

Sony Nex 5T

Fåglarna sjöng och kvittrade – bland annat näktergalen. En svan simmade förbi på som på beställning.. Naturen – och att få fota lite – det var precis vad jag behövde där och då. Mitt sätt att ladda batterierna.

Sony Nex 5T

Sen idag vaknade jag med migrän, var nära på att kräkas. Har legat i sängen hela dagen.. Som sagt var – helgens arbete tog på krafterna. Men nu är jag på benen igen. Vad har jag lärt mig av detta? Att inte skjuta upp saker förstås.. Men lär man sig sånt – eller är det något djupt rotat personlighetsdrag? Vet ej.. Återstår att se – ny uppgift om en månad.

Sony Nex 5T

Hoppas på att få vakna utan migrän imorgon..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s