Söndag

Canon 600D

Helgen gick fort! Jag har pluggat – läst och skrivit på en uppsats som ska in på måndag. Pluggar ju neuropsykiatriska svårigheter på 50%.

Annars har jag gått 9 km idag samtidigt som jag lyssnade på kurslitteratur. Kan tipsa om en bok: Konsten att fejka arabiska. Den handlar om en kvinna som har autism utan att veta om det. Man följa hennes uppväxt och tills hon slutligen får en diagnos när hon är 32 år gammal. Titeln kommer sig av att hon drömmer att hon får ett toppjobb som journalist på en marockansk tidning – men hon kan inte ett ord arabiska – men alla tror att hon kan språket. Egentligen handlar det om att hon kämpar med det sociala ”språket” – hon kämpar med att läsa av sociala samspel och låtsas vara ”normal”. Jättebra bok!

Canon 600D

Snöret & jag på promenad.. Idag hängde han med ner till vattnet.

Canon 600D

Vitsippor och blåsippor nu! Vackra tider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s