Det var den helgen..

Nikon D80

Alltså helgerna går ju alldeles för fort! Jag skulle behövt vara ledig några dagar till..! Jag har en massa plugg (Umeå Universitet) jag borde ha gjort – gjorde jag det? Nix pix, jag kände ingen motivation – så jag får väl slita hårt i veckan istället.

Nikon D80

Idag åkte vi en sväng till Uppsala och svärmor som bjöd på hembakat. Kunde jag tacka nej – till smarriga bullar och en underbar sockerkaka- absolut inte. Eller jo det hade jag förstås kunnat – om jag hade haft lite bättre karaktär.. Men det hade jag inte idag. Hur som haver, det var jättegott!

Nikon D80

Svärmor har jag nog bloggat om tidigare – men hon är en tuff 84-åring att inspireras av. Hon tränar och håller igång på sitt vis. Innan Covid tränade hon några gånger i veckan på gym. Men senaste året har hon tränat hemifrån. Idag visade hon några övningar hon brukar köra med 3-kilos hantlar. Tänk om man var lika hurtig som hon.. – men det kan man bli!

Xiaomi Mi T10 Pro

Sen när vi kom hem blev det en runda i skogen här hemma. Förhoppningsvis travade vi bort några kalorier.. Jag har bestämt mig för att försöka gå åtminstone 5 km några gånger i veckan. När det gäller träning- så inspireras jag just nu även av min man som blivit riktigt bra på att träna regelbundet. Jag vet ju hur fint man mår när man rör sig – så från och med måndag, nya tag..

5 reaktioner på ”Det var den helgen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s