Måndag igen

Nikon D80

Men tacksam för det – inte alla som får uppleva en måndag. Vaknade förresten till ett märkligt ljud imorse. Det visade sig vara Pelle som brände av marängen på mördegstarteletter med citronkräm som han bakat. Härligt ljud att vakna till och vilken vardagslyx! De godingarna provade jag förstås och de var minst sagt delikata! På eftermiddagen så blev det en promenix som kompensation för det..

Annars har jag fortsatt testa min Nikon D80. Här fastnade Cheddar på bild.. likaså Stilton och Snöret.

Nikon D80
Nikon D80
Nikon D80

Så på kvällen blev det en vacker solnedgång- tacksam för det. Jag måste säga att det är svårt att inte fota det vackra – därför blir det många bilder på le soleil.. Lånade Pelles Sony Nex 5T, den fångar färgerna fint.

Sony Nex 5T
Sony Nex 5T

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s