Lördag

Bra start på dagen – lite hotellfrukost på hemmaplan. Känns lite lyxigt med äggröra och godaste av allt, rökt kycklingbacon.

En sväng till Uppsala – promenad längs Fyrisån. Jag vet inte varför, men jag gillar industribyggnader.. Den här t ex – hur vacker är inte den? Vi promenerar ju mycket i skogen, men idag blev det alltså en långprommis längs med vattnet. Härligt det också.

Sen har jag blivit med ny mobil – en Xiaomi Mi T10 Pro, kostar 275 kr i månaden med 15 gig surf hos Comviq. Månadens mobil – hur prisvärt? Den har så bra kameror – en på 108 mp och så påminner den om iPhone- inget lull lull bara bra. Så jag är så nöjd! Alla bilder i detta inlägg är fotade med den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s