Söndag

Idag har jag haft egentid för hela slanten. Pelle har varit nere hos sin syrra och hämtat 40 pallkragar som vi ska odla i. Vi ska stapla två pallkragar på varandra och så ska de stå fem i rad – det blir fyra rader. Men innan vi börjar odla i dem, ska de målas med grå slamfärg – det tror jag kommer bli snyggt.

Så vad har jag gjort idag då? Jag har varit på Plantagen och köpt lite krukor. Ja där var jag minsann inte ensam, det var fullt med folk som både hostade och nös medan de botaniserade bland fröer – obehagligt. Så jag köpte det jag skulle ha och åkte sen vidare till ByggMax. Där var det helt annan stämning, lugnt och skönt. Jag hittade grå slamfärg, inte Falu Vapen men den jag hittade får duga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s