Städdag

Idag har vi varit med på första städdagen här i vår samfällighetsförening. Det kändes motigt imorse, men när vi väl var på plats kändes det bara roligt. Idag har vi träffat så många trevliga människor!

Pelle meckade ihop en gruslåda, jag röjde sly. Det blev jättefint överallt.. Härlig känsla också att som i ett kollektiv arbeta mot ett gemensamt mål. Det blev mycket frisk luft idag och imorgon har jag säkert träningsvärk, men vad gör det?

Sen på kvällen var det grått och ganska trist ute ett tag, så jag var inne och städade tills Pelle kom hem. Han undrade om jag fotat den röda himlen? Vilken då? Det hade jag ju inte, men alltså vilket skådespel – ingen kväll är lik den andra.

2 reaktioner på ”Städdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s