Shopping

Efter jobbet åkte vi en sväng till Uppsala och IKEA. Redan på parkeringen såg vi att det var folktomt, vilket passade oss utmärkt i dessa tider. Det var lugnt och skönt att flanera runt i varuhuset och de människor vi mötte höll avstånd.

Målet var att köpa en ny klädsel till våra Ektorp soffor, vilket vi också gjorde. Men sen hittade vi förstås en del annat också.. det brukar ju va’ så.

I vårt nya hus kommer vi ha mörkt ekgolv, så då tänkte vi att det kan bli snyggt med en ljus matta, både till golvet men också till den beige soffan. Så vi slog till på en stor mysig matta. Jag är lite kinkig när det gäller mattor, de får inte vara för små, det gillas inte. Mattan vi köpte var 2×3 meter klart godkänt! 😁

Sen hittade vi beige bomullsgardiner. Vi hade annars spanat in ett par beige mörkläggningsgardiner, men de var slutsålda skulle inte komma in förrän i maj. Så det fick bli ett par Annalouisa. Vi köpte också en tunnare gardin, som jag ska fodra med för att få ett snyggare fall.

Vi sprang också på ett gäng schyssta vardagsglas på fot som fick hänga med hem. Det var det.. Supernöjd med dagens inköp! Kan tillägga att framme i kassan hade IKEA klistrat tejp på golvet med uppmaningen att hålla avstånd i kön, superbra tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s