Köket

Något jag tror att jag kommer sakna i vårt nya boende är vårt nuvarande kök. Vi ”designade” vårt IKEA kök efter eget huvud, tycke och smak, och blev nöjda med resultatet. Köksön kom till något år efter resten, då hade IKEA slutat sälja luckorna i den ljusa färgen, så det fick bli svarta luckor istället – vilket vi tycker funkade bra.

Bäst med köket har varit att det är så lättarbetat, det rymmer också mycket, både specerier och porslin mm. Tapeten är vågad, men vem minns en fegis? Och vi har trivts otroligt bra med mönstret som känns inbjudande på hösten och vintern när allt är grått och trist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s