Campinglängtan

Cheddar Mariefred 2019

Idag fick jag en sån campinglängtan! Fick sån lust att börja pimpa husbilen inför säsongen. Inte för att det blir så särskilt mycket pimp i en plåtis, men ”viktiga val” som färg på bordsduk, påslakan och handdukar kan man i alla fall göra. Annars är jag ju inne på temat minimalism, att det är upplevelserna som räknas, så viktigare än pimp blir kanske att drömma om vårens och sommarens resmål.

Som världsläget ser ut nu med virus och annat, så känns det mest troligt att vi semestrar i Sverige i sommar. Det lär vi ju inte vara ensamma om, så det blir nog trångt på campingar. På så vis är det ju tur att Sverige är avlångt och att vi har solceller på taket. Då kan vi fricampa lite var som, kanske nånstans i fjällen. Ja, jag drömmer vidare, så får vi se var vi hamnar.

Hundbadet Mariefred 2019

2 reaktioner på ”Campinglängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s