Promenix

För två år sen var min granne Lotta och jag ute och gick 8 km varje morgon. Promenaderna gjorde vi måndag till fredag under ett helt år.. Vi gick i mörkret i regn, snöslask och i snöstorm – inget väder kunde stoppa oss. Så här i efterhand låter det väldigt ambitiöst och det var precis vad det var. Det var på allvar och vi mådde så bra! Jag minns att jag var i så bra form att till slut kändes 8 km som en kort sträcka.

Sen kom vi av oss – av olika anledningar. Men så idag tog vi nya tag, på med pannlampan och ut och traska. Nu när det är gjort sitter jag i soffan och bara njuter av en kopp kaffe och den där härliga känslan man får efter att man har rört på sig. Lovely feeling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s