Farsdag

Idag är det farsdag och barnen har ringt och grattat Pelle. Pelle har ringt sin pappa – och jag önskar jag kunde ringa min.. Fast jag vet att han finns med mig (likaså min mor) i mina tankar, i mitt liv – på något sätt.

Annars har helgen varit en sån där helg när jag inte gjort något särskilt. Pelle har jobbat och jag har bara tagit det lugnt, stickat två par vantar, bland annat ett par till Lucas (barnbarnet). Så skoj att sticka små Lovikkavantar, det går så fort!

Sen har jag plöjt en massa serier på Viaplay, bland annat Lyxfällan, något som gjorde att jag knåpade ihop en budget för Pelle och mig. Se där, vad lite tid i soffan framför tv:n kan resultera i. Kan förresten rekommendera Excels färdiga budgetmall, super-bra..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s