Hemma

Borta bra men hemma bäst. Det är alltid en härlig känsla när vi packar husbilen och sticker iväg. Vi är förväntansfulla, hundarna likaså. Men sen när vi varit iväg en sväng så är det lika härligt att komma hem igen. Det som är mindre kul är att göra samma sak fast baklänges, ja att packa ur husbilen. Men nu är ju säsongen igång och i slutet av månaden öppnar vår favoritcamping – Mariefred – så då är det dags att packa in sånt som kan ligga kvar i husbilen mellan resorna.

Bild från förra säsongen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s