Hemma

Borta bra men hemma bäst. Det är alltid en härlig känsla när vi packar husbilen och sticker iväg. Vi är förväntansfulla, hundarna likaså. Men sen när vi varit iväg en sväng så är det lika härligt att komma hem igen. Det som är mindre kul är att göra samma sak fast baklänges, ja att packa ur husbilen. Men nu är ju säsongen igång och i slutet av månaden öppnar vår favoritcamping – Mariefred – så då är det dags att packa in sånt som kan ligga kvar i husbilen mellan resorna.

Bild från förra säsongen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s