Stockholm

Idag har jag varit på konferens på Nalen hela dagen, vacker  lokal  och jag tror att jag blev lite klokare. Det bjöds på god mat och en massa fika och godis. Jag trillade dit, det hör ju liksom till att äta lite skräp såna här dagar. Det var förresten min gamla arbetsgivare som höll i konferensen och jag kan  känna att jag saknar vissa saker från mitt gamla jobb. Inte samma sak att jobba i en kommun.

Sen promenerade jag till stationen och  passade på att fota lite i farten. Stockholm är vackert men också fullt av trasiga människor.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s