Stockholm

Idag har jag varit på konferens på Nalen hela dagen, vacker  lokal  och jag tror att jag blev lite klokare. Det bjöds på god mat och en massa fika och godis. Jag trillade dit, det hör ju liksom till att äta lite skräp såna här dagar. Det var förresten min gamla arbetsgivare som höll i konferensen och jag kan  känna att jag saknar vissa saker från mitt gamla jobb. Inte samma sak att jobba i en kommun.

Sen promenerade jag till stationen och  passade på att fota lite i farten. Stockholm är vackert men också fullt av trasiga människor.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s