Vackra oktober

Vi är i mitten av oktober och löven är som bäst, sådär sprakande rödgula och jag vill fånga det på bild. Men det är svårt. Skulle behöva lära mig mina kameror lite bättre känner jag, för att få till det där djupet i bilderna. Hittills har jag bara fotat på auto och  det beror på ren och skär slöhet. Nä, nu ska jag plocka fram instruktionsböckerna..

En höstpaddlare, han gled fram så lugnt och stilla på vattnet. Kajaken matchade höstlöven.

Annars var vi på Stenhugget och fodrade hästar. Mysigt att se hur de tuggar och mumsar i sig av maten.

Hittade en överblommad maskros, visst är de vackra.. Små ludna bollar. Ett universum i sig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s