Landa & ny bil

Jag tror att jag börjar landa på jobbet. Allt känns mindre förvirrat och ansiktena har fått ett namn. Schemat funkar och det mesta rullar på. Men hade ingen aning om att det var så jobbigt att byta arbetsplats och rutiner nuförtiden. 

När vi köpte husbil i somras fick vi “offra” bästa hundbilen. Man kan ju inte ha allt.. Men det var det värt, absolut! Så vi har provat att ha en personbil, men att knöla in hundarna i Peugeoten var minst sagt knöligt.. Så idag hann vi köpa en fin bil till Pelle efter jobbet. Det blev en ljusblå kombi – precis den där ljusblå nyansen som min pappa Nils aka Nisse älskade. Säljaren hette förresten Nils vilket jag tycker var ett sammanträffande, slump eller synkronicitet? Jag tror att den här välvårdade bilen i rätt prisklass med endast en tidigare ägare och låga mil var ämnad för oss. Tack Nils.

Imorrn äre freda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s