Fredag och frissan

Idag var jag hos frissan, minst sagt välbehövligt.. Minns inte ens när jag var hos en frisör sist. När vi bodde i Väsby brukade jag gå till Salong L’Image och det är 13 år sedan.. Har jag friserat mig själv så länge?? Kanske.. Jag blev i alla fall så himla nöjd idag. Fick ny färg i hårbotten,  lite mörkare, sen slingor på det. Ja jag känner redan att det här kommer bli en fin ovana.. 😜

Annars så gillar jag fredagar, när man jobbat hårt och  känner att man verkligen gjort rätt för att somna i soffan framför tv:n, det är grejer det..

Det här blir en hemma helg, vi har lite att fixa med innan vintern.. Imorgon ska Atli ridas, sen ska gymkortet användas och så vidare…

Gammal bild..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s