Intensiva dagar

I fredags kom en jättebra firma från Vallentuna och installerade en ny värmepanna. Det innebär att vi har värme och varmvatten igen. Tänk vilken viktig funktion som i alla fall jag bara tagit för given.. Värmen höll sig ganska bra genom att vi eldade, men natten mot fredagen var det ganska kallt i huset. Nu har vi en tyst panna och varmvattnet räcker mycket längre.  Bra bra…

Examensarbetet är i princip färdigt,  idag ska det skickas in till handledare, nästa vecka till plagieringskontroll och veckan därpå till examinator. Sen i slutet på maj blir det ventilering i Malmö.  Jag är förvånad över att arbetet, peppar peppar, flutit på så bra som det gjort. Hade nog trott att jag skulle “gå på knäna”, men jag står fortfarande upp. Skillnaden när det gäller skrivandet denna gång, är nog att vi utnyttjat tiden på ett bra sätt och skrivit lite i taget.

Jo, sen har det hänt grejer.. I höst slipper jag pendla in till stan, eftersom jag fått en ny tjänst som speciallärare på en skola som ligger 5-7 minuter hemifrån. Jag kommer kunna cykla eller gå och spara in 45 timmars restid i månaden, hur bra som helst. Kommer också spara in bensin och trängselskatt eftersom jag tidigare pendlat med bil. Det ska också bli intressant med en ny miljö, jag tror på förändring som tillstånd. Det är utvecklande att prova på nya saker och möta nya människor.

Nu ska referenslistan putsas innan uppgiften skickas in, sen ska jag bara vara, rida Atli och göra sånt jag har lust med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s