Plugg

Plugg och handledning idag. Lena och jag satt från klockan 11.00 till halv 5. Fortfarande har vi en del saker kvar att skriva på. Textmassan behöver minskas ner till 50 sidor. Inte helt enkelt att formulera sig kortfattat.

I måndags morse hände något otäckt. Vi vaknade av att brandlarmet i tvättstugan tjöt. Jag gick ner och tittade vad det var, då kände jag att det luktade bränd plast. Pelle låg och sov men kom ner och tittade. Det visade sig att det brann i vår panna. Stora lågor slog upp och vad som hade hänt om vi inte hade vaknat, det vill jag inte tänka på. Ett tips, om ni inte redan har det, sätt upp en brandvarnare i tvättstugan, för där finns mycket el..

Nu är vi utan panna, men vi tycker att den kämpat länge, den har hängt med sen 1991 när huset byggdes. På fredag får vi en ny, men till dess får vi vara glada att det inte är smällkallt mitt i vintern och att vi har en kakelugn som vi kan elda i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s