Summering 2023

Under 2023 hände en massa saker både bra och tråkiga. I januari började vi längta efter en husbil istället för husvagn. Vi åkte runt och kikade på den ena efter den andra husbilen. Så plötsligt i mars stod hon där – vår Diesel Doris, en Adria Coral från 2014. För många år sen, ungefär när vår husbil var ny, kikade vi på en sån och drömde om att kunna köpa den. Men då var det inte läge – den var alldeles för dyr för oss vid det tillfället. Men nu, så.. vilken lycka!

I mars åkte vi till Amsterdam och hälsade på dottern som flyttat dit. Det var en mysig resa! Vi besökte museer, åt gott, var på konsert mm.

När vi kom hem från Amsterdam hände något hemskt, vår hund Cheddar hade blivit sjuk. Det slutade med att han for till hundhimlen. Cheddar var min hund och jag sörjde länge – sörjer ännu. Ingen är som han.. ingen.

Under påsken tog vi husbilen och åkte ner till Österlen. Vi stod på Kiviks camping och hade promenadavstånd till härliga stränder och stan. Det var jättemysigt!

Så när det gått några månader fick vi en ny familjemedlem.. Nelson. Vi såg nämligen att Spencer vår då ettåriga cockerspaniel behövde en kompis, han höll på att deppa ihop. Så då bestämde vi oss för att skaffa en kompis till honom.

I maj åkte vi ner till dotterns och svärsonens torp i Småland och hjälpte dem fixa trädgården och måla fasaden. Bodde gjorde vi i husbilen på Dalskärs camping. Det var jättemysiga dagar.

Sen blev det sommar och vi åkte en hel del båt med barn och barnbarn.

Vi gjorde också en resa norrut med husbilen. Vi kom så långt som till Karesuando. Vi såg Storforsen, Nikkaluokta mm.

Under hösten vandrade vi en del, gjorde en resa till Österlen igen. Men. Inte med husbilen denna gång, utan vi hyrde en stuga.

Summa summarum, 2023 bjöd på både glädjeämnen och sorg. Välkommen 2024!

Lämna en kommentar