Januari

Snart är januari slut, jag längtar till februari! Den här månaden har bjudit på nyttigare vanor. Pelle och jag har promenerat regelbundet, lagt om kosten. För min del började det med att jag ställde mig på vågen och insåg att den bara pekade åt ett håll. Under december har jag gått upp cirka ett halvt, till ett kilo i veckan. Det går ju inte! Så det fick bli nya tag, nya fräscha vanor. Hittills har det funkat ganska bra!

Jag har en app där jag räknar kalorier – Yazio heter den. Där finns det mesta.. Sen har vi investerat i en spinningcykel som jag i och för sig inte börjat använda än, men jag ska. Sen har jag jobbat med mig själv och försökt göra bra val. Det går! Nu är jag nere på 64,5 från att ha vägt 67 för några veckor sen. Heja mig!

Sen har jag börjat måla akvarell. Man måste hitta lite hobbies! Sånt är skoj. Just nu målar jag som en femåring – typ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s