Påsken

Den här påsken firade vi hemma. Långfredagen bjöd på sol och trevligt umgänge med familjen. Pelle hade lagat en massa god mat.. jag stod för piff och dukning. Bästa av allt var förstås sällskapet. Vi åt gott, hade trevligt tillsammans och hängde på verandan och lapade sol. Bra dag!

Annars har jag börjat få campinglängtan! Har sytt nya gardiner till husvagnen och blev så nöjd med dem! Supersnyggt blev det – bilder kommer.. Fick förresten en åretruntplats i Stockholms skärgård, men tror vi – trots höga bensinpriser- vill kunna känna oss fria och åka dit vi har lust, så vi tackade nej. Kanske blir det Norge?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s