Tisdag och ny teknik

Vaksala torg

Julkänsla på Vaksala torg..

Tjohoo- jag har blivit med iPad igen! Som jag har saknat det märker jag nu. För några månader sen köpte jag ju en Chromebook, men se det var inte min grej, så den lämnade jag tillbaka. Jag gillade ju den i början, men kände sen att jag ju hade min jobbdator, så den blev bara ståendes. Men så nu fick jag en iPad genom jobbet – tackar tackar! Jag är ofta på språng i mitt jobb, så då känns det bra att slippa släpa datorn. Den här paddan går ner i vilken som av mina väskor, bra bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s